Краят на седмицата

Седмицата завършвам с тъга. Загубих приятел. Може би не днес, а от доста време, но днес вече съм сигурен. Приятел от нета, който е от първите хора, които срещнах.

Отдавна съм започнал един материал: Интернет, доверието, приятелите. Може би някой ден ще го довърша, но се сещам за нещо, което е характерно. В нета хората изчезват. Днес ги има, а утре просто се стопяват, без следа. Дори не знаеш защо и къде. Не знаеш дали са добре или спиралата на живота, ги е повлякла към дъното.

Този приятел също изчезна преди време. После се появи отново, без обяснения, но беше променен. Преди обичаше, а днес мрази целият свят. Мрази дори и себе си.

Когато чух, че е заплашвал други хора, не можах да повярвам. Това не можеше да бъде човекът,когото познавах. Променил се е, или пък никога не съм го познавал истински.

Вече няма значение. Загубих го отново и завинаги. Може би има нужда от помощ, но не мога да направя нищо. Не можеш да помогнеш на някой, който мрази всичко.

Не можеш…

Advertisements
Публикувано на приятели, Uncategorized и тагнато, . Запазване в отметки на връзката.

5 Responses to Краят на седмицата

 1. Ondine каза:

  Понкога пък успяваш да покажеш,на даден човек,че не само омразата е движещата сила ;),но трябва да ти е много близък,за да те разбере 🙂

  Хубав ден! 🙂

 2. Блага каза:

  Аз го съжалявам, който и да е…

 3. frog каза:

  Мхм… Ако е същият, за кого си мисля, Владо, време беше да се случи. Но както и да е, няма да любопитствам, не е моя работа.

  Съжалявам за загубата ти.

 4. kriztt каза:

  Току що видях, че съм оставил коментарите отворени. Ще ги оставям и в бъдеще така, защото все ще забравям някой път, но както в първият си блог, ще оставя коментарите за тези, които имат да допълнят нещо. Няма да отговарям и се надявам някой да не се засегне. Причините обясних в един от предишните си постове 🙂

 5. tcvetelinka каза:

  Тъжно, много тъжно, но и в живота е така не само в интернет.

Коментари са забранени.